vineri, 4 ianuarie 2013

SURSA


   Nu exista moarte.

Sunt fiinte in diferite forme. Unii se vad reciproc, altii sunt ignorati, urmariti sau exploatati de ceilalti, unii sunt atasati de materie, altii doar o tranziteaza. Niciunul nu poate sa aiba doar o influenta pozitiva sau negativa. Este bine si rau pentru unii si altii, deopotriva, iar cei mai norocosi inteleg ca sunt sclavi. Cei pierduti accepta argumente groaznice si se duc in intuneric fara sa-si mai puna intrebari. Dupa ce se sting, le sunt lasate la vatra trupurile consumate, ce pleaca in alte lumi. Demonii le-au retinut libertatile de gandire pana la finalul starii, dupa tranzitii incep alte forme, nu mai au nevoie de ei. 
Un astfel de sistem nu poate fi divin. Daca exista divinitate, o resimtim doar in lucrurile bune, in masura in care se poate manifesta. Oare ce judecata cruda ne mentine in robie? Cine e Demonul? In manifestarea a ceea ce oamenii denumesc viata, ne putem increde doar in Adevar. Din ramasitele pe care le primim, stim ca un singur lucru il meritam cu totii, indiferent de forma: Libertatea de a afla Adevarul.

Fiintele se afla peste tot si circula, in functie de forma, intre si din nivel subatomic, in materie sau in simturile ei pana la intelect, in intelect sau mai departe de stele si invers. Sunt peste tot, vizibile si invizibile. Pe masura dezvoltarii, constiintele lor de fond dezvolta capacitati de depasire a spectrului realitatii, fiind mai libere sa vada mai mult: “Ce-i asta? De ce ne mancam intre noi? De ce trebuie sa ucidem pentru a trai? Cum ne-am simti daca am fi mancati de vii? Unde se termina? Suntem inrobiti in prostie! E fals! Nu va opriti! Nu va refugiati in clipe, infruntati frica si treceti! Pastrati-va emotiile pentru Adevar!”.

ECOURI

        Ne vad!
                                                               

                                      Sunt pregatiti!            E timpul!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu