joi, 10 ianuarie 2013

Slava tie CE, cei care se ridica te saluta!Prostia este cea mai cumplita boala a constiintei. In forma acuta, intrebarile privind libertatile umane mor inainte sa fie concepute. Este contagioasa si poate aparea din nimic, insa cel mai bine se propaga prin oameni. Ii place religia, unde poate sa retina constiintele oamenilor la un nivel primitiv, inrobindu-i si hranindu-se cu ratiunile lor. Ofera inchipuiri diverse privind idealuri si forte supranaturale. Sclipirile adevarului ajunse in oamenii infectati incearca sa-i salveze, chiar daca multi impietriti in inchipuiri isi spun: “Intortocheate si necunoscute sunt caile lui”! Unii ajung sa se omoare pentru inchipuirile lor, alti se oripileaza la inchipuirile altora. Multi raspandesc boala incercand sa-i convinga si pe altii sa-si inchipuie la fel ca si ei si cei mai multi se intalnesc sa-si inchipuie impreuna frumos.

Cei sanatosi sunt intelepti si stiu ca numai un demon ti-ar cere sa nu gandesti sau sa fi sclavul lui. Sa gandesti inseamna sa-ti pui intrebari, raspunsurile corecte sunt adevarate, deci adevarul e divin, pentru ca incurajeaza oamenii sa nu se opreasca niciodata sa afle mai mult, sa traiasca fara limite si sa fie liberi. Inteleptii stiu ca daca exista o forta divina, cu siguranta nu poate sa faca pentru noi mai mult decat face acum, insa o regasim in Bunatate, in Adevar si Iubire, iar cei care sunt obscuri, acceptand realitati restranse, sunt pierduti, indiferent de ce fac sau ce simt.
Cei intelepti inteleg ca religia este un concept de timp si spatiu. Un om anume, nascut in timp diferit, ar putea sluji o Piatra, o Vaca, o persoana din trecut sau prezent sau una inchipuita in spatiul cunoscut sau necunoscut. Un om anume, nascut intr-un spatiu diferit existent, ar putea sluji o divinitate diferita, de cele mai multe ori in functie de locul nasterii, cel mai probabil o divinitate slujita de semenii apropiati.
Cei care cauta adevarul stiu ca trebuie sa-i asculte pe toti si sa aleaga doar lucrurile bune. Ei stiu ca nu trebuie sa slujeasca in grup, sa-i convinga pe altii sa slujeasca la fel si cel mai important, stiu ca trebuie sa nu accepte limite, daca vor sa nu traiasca o inchipuire falsa.

Voi care cautati Adevarul, credeti in Toti, credeti in Voi si nu credeti in nimic fara argumente. Alegeti ce e bine, nu faceti rau cu rea credinta, iubiti-va si intrebati-va: CE este mai departe?


Sunteti voi insiva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu